EC – płynny koncentrat do sporządzania emulsji wodnej
Chizalofop – p etylu 50g/l
A – inhibitor enzymy ACCazy
przez liście
systemiczny
UPRAWA | ZALECANA DAWKA [l/ha] | LICZBA ZABIEGÓW | TERMIN STOSOWANIA BBCH |
Rzepak ozimy | 0,75-2,0 | 1 |
od 12
|
Rzepak ozimy | 0,75-2,0 | 1 |
do 50 |
Burak cukrowy | 0,75-2,0 | 1 |
12 – 35 |
Ziemniak | 0,75-2,0 | 1 |
20 - 34 |
Rzepak jary | 0,75-2,0 | 1 |
12 - 50 |
Burak pastewny | 0,75-2,0 | 1 |
12 - 35 |
Truskawka | 0,75-2,0 | 1 |
11 - 59 |
Truskawka | 0,75-2,0 | 1 |
91 - 97 po zbiorze owoców, od początku fazy tworzenia paków w pachwinach liści do końca fazy gdy stare liście zamierają |
Poziomka | 0,75-2,0 | 1 |
91 - 97 po zbiorze owoców, od początku fazy tworzenia paków w pachwinach liści do końca fazy gdy stare liście zamierają |
Cebula uprawiana z siewu | 0,75-2,0 | 1 |
11 - 19 |
Marchew | 0,75-2,0 | 1 |
11 - 49 |
Seler korzeniowy, rzepa biała, rzepa czarna, chrzan, burak ćwikłowy, brukiew jadalna | 0,75-2,0 | 1 |
12 - 15 |
Kapusta głowiasta biała, kapusta głowiasta czerwona | 0,75-2,0 | 1 |
14 - 19 |
Fasola szparagowa | 0,75-2,0 | 1 |
13 - 21 |
Wybierz dawkę
Wrażliwość chwastów: WRAŻLIWE |